Sektorer

Oppdag våre spesialiserte sektorer og hvordan vi kan hjelpe deg med din juridiske situasjon.

Finans

Vi tilbyr juridisk rådgivning og hjelp til finanssektoren, inkludert bank- og finansieringssaker, investeringsrådgivning og håndtering av finansielle tvister. Vi hjelper våre kunder med å beskytte deres interesser og sikre lønnsomme avtaler.

Finans

Næringseiendom

Vi har bred erfaring med å hjelpe kunder med alle aspekter av næringseiendom, fra kjøp og salg til leasing og utvikling. Vi jobber tett med våre kunder for å sikre at deres eiendomsrelaterte transaksjoner går så bra som mulig, og for å beskytte deres interesser i tvister.

Næringseiendom

Handel

Vårt team har lang erfaring med å hjelpe handelsbedrifter med alle aspekter av kontraktsforhold, inkludert forhandling, gjennomføring og håndtering av tvister. Vi jobber tett med våre kunder for å sikre at deres kommersielle avtaler er i tråd med deres forretningsmål.

Handel

Offentlig

Vi har bred erfaring innenfor offentlig eide virksomheter sektor, og tilbyr rådgivning til offentlig eide virksomheter. Vi hjelper deg med alt fra forvaltning av offentlige kontrakter til regulering av offentlige etater.

Offentlig